Олімпіада з іноземної мови

Протягом 4 та 12 лютого 2019 року на кафедрі іноземних мов МНАУ проводився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Іноземна мова (англійська та німецька мови)». В олімпіаді брали участь 32 (22 чол. − англ. мова; 10 чол. – нім. мова) здобувача вищої освіти І–ІV курсів та І курсу ОКР «Магістр» факультетів: менеджменту, агротехнологій, обліково-фінансового, інженерно-енергетичного та ТВППТСБ.
Олімпіада з англійської мови проходила в два тури: 1 тур (04.02.19)  –  здобувачі вищої освіти прослухали текст англійської мовою (аудіювання) та виконували 2 письмових завдання (письмовий переказ прослуханого тексту та написання есе за обраними темами), 2 тур олімпіади (12.02.19) контроль комунікативних навичок (говоріння) англійською мовою здобувачів вищої освіти за допомогою волонтера корпусу Мира Роберта Таннера та викладачів кафедри іноземних мов.
За результатами перевірки завдань (аудіювання, написання есе іноземною мовою та говоріння за обраними темами), що виконували здобувачі вищої освіти при проведенні олімпіади, призові місця розподілили таким чином:

Англійська мова (12.02.2019)
І –   Акулін Ростислав Ігорович А 3/1
ІІ – Філіпов Василь Андрійович ПУА 5/1
        Льоткіна Тетяна Євгенівна МЕН 1/1
ІІІ – Гайсинська Владислава Вʼячеславівна МЕН 1/1
        Дьяченко Віталіна Павлівна ХТ 1/1
        Алам Мд. Саіф Ібна ХТ 1/1

Німецька мова (08.02.2018)
І – Багрин А. О. , Е 4/1
ІІ – Обушенкова С. В. ЗЕД 4/1
ІІІ – Здісенко В. М. ЗЕД 4/1

Вітаємо переможців нашої олімпіади та бажаємо успіхів у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови для студентів ЗВО, де англійська не є спеціальністю.
Дякуємо всім здобувачам вищої освіти, які активно приймали участь в олімпіаді з дисципліни «Іноземна мова (англійська та німецька мови)», а саме Єгорову Юрію Юрійовичу Ен1/2, Мазець Вікторії Ростиславівні БТ 1/1, Бондарчуку Віталію Олеговичу БТ2/1, Якубчуку Ігорю Сергійовичу А 2/1, які показали також гарні знання з англійської мови.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget