Один день з життя студента МНАУ

Можна довго розмірковувати, де здобути вищу освіту випускнику коледжу, але краще побачити все на власні очі. Саме так і зробили майбутні випускники економічних спеціальностей  ДВНЗ «Миколаївський політехнічний коледж», поринувши у студентське життя разом із кафедрою обліку і оподаткування МНАУ.
Розпочалося все зі знайомства студентів обох закладів освіти та викладачів. «Виявляється, що в університеті навчаються наші друзі» відразу відмітили коледжани. Студенти університету Трум О., Ендрес В., Макарова К. розповіли про  цікавинки студентського життя: де проходять практику та які умови проживання у гуртожитках, як реалізовують свої спортивні та творчі таланти.
Викладачі теж знайшли спільні педагогічні питання для обговорення. Так, Козачук Н.Ф., голова циклової комісії економічних дисциплін коледжу, та Козаченко Л.А. завідувач кафедри  обліку і оподаткування поділилися досвідом практичної підготовки студентів економічних спеціальностей.
Потім гостей чекала екскурсія університетом. Музей МНАУ, Навчальний банк та Навчальна бухгалтерія, сучасні лекційні аудиторії, спортивна та тренажерна зали, буфет та їдальня, актова зала, комп’ютерні лабораторії – це і багато іншого презентували студентам коледжу співробітники обліково-фінансового факультету: завідувач кафедри українознавства Березовська Т.В., викладачі Костирко А.Г., Чебан Ю.Ю., Лункіна Т.І. Цікавим було і те, що студенти коледжу швидко адаптувалися і відчували себе єдиним цілим зі студентами університету та охоче приєдналися до лекційних занять.
Важливою була зустріч із відповідальним секретарем приймальної комісії Баркарем Є.В., який надав консультацію щодо особливостей вступу на освітній рівень «бакалавр» для вступників з дипломом «молодшого спеціаліста».
Також, цього дня в університеті проходила благодійний  ярмаркок та флешмоб до Дня закоханих.  Бобровська Н.В., заступник декана обліково-фінансового факультету з наукової роботи занурила гостей у вир свята і ніхто не в змозі був залишитися осторонь добрих справ і щирих почуттів.
Тренінг «Ми – команда!», проведений старшим викладачем кафедри економічної теорії економічної теорії і суспільних наук Шаріним О.В., став приємним завершенням знайомства із життям  студента МНАУ і підтвердив, що атмосфера, яка панує у Миколаївському національному аграрному університеті є тим "плюсом", який дозволить здобути якісну вищу освіту, знайти справжніх друзів та завжди бути попереду інших в конкретно обраній спеціальності.
Ідея і організація – декана обліково-фінансового факультету Вишневської О.М.

З побажанням всім успіхів,
кафедра обліку і оподаткування МНАУ














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget