Вручення дипломів магістрам з обліку і оподаткування заочної форми навчання

15 лютого 2019 року відбулася урочиста подія на обліково-фінансовому факультеті – вручення дипломів магістрам з обліку і оподаткування заочної форми навчання!
На урочистому заході були присутні: проректор, доктор педагогічних наук, доцент Шарата Наталія Григорівна, декан обліково-фінансового факультету, професор Вишневська Ольга Миколаївна, завідувач випускової кафедри обліку і оподаткування, кандидат економічних наук, доцент Козаченко Лілія Анатоліївна, заступник декана з навчальної роботи, кандидат економічних наук, доцент Стамат Вікторія Михайлівна. Підтримати й привітати магістрів з обліку і оподаткування прийшли науково-педагогічні працівники кафедр факультету, співробітники університету, здобувачі вищої освіти, батьки й рідні.
За підсумками державної атестації присвоєно кваліфікацію магістра з обліку і оподаткування 79-ом здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня, 7 здобувачів вищої освіти отримали дипломи з відзнакою.
Лунали привітання від партнерів випускової кафедри обліку і оподаткування Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік».
«Лишайтеся лідером і надалі – працюйте, навчайтеся, упевнено крокуйте кар’єрними сходами. А ми підтримаємо Вас у всіх починаннях!» – директор газети О.М. Бондаренко.
Відмінники навчання отримали грамоти, подарунки й сертифікати на безкоштовне отримання доступу до сайту редакції газети. Дякуємо за співпрацю й привітання магістрів з обліку і оподаткування.
«Шановні наші магістри! Бажаємо Вам веселих подій й родинного щастя! Нехай кошик Ваших бажань тільки наповнюється! Бажаємо жити в любові, берегти своїх батьків, своїх рідних! Бажаємо Вам чудового майбутнього, у якому у Вас обов’язково буде час згадати про своїх друзів, про свій університет, частиною історії якого Ви стали. Подякуйте своїм рідним, своїм батькам. І пам’ятайте, родина – це єдине, що залишиться з Вами на все Ваше життя. Бережіть себе й своїх рідних. Здоров’я й Миру Вам і Вашим рідним» – зазначила Вишневська Ольга Миколаївна.
З чудовим святом магістрів привітали здобувачі факультету культури й виховання.
























Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget