Участь у воркшопі «Живи в стилі ЕКО»

6 лютого 2019 року студенти групи Г1/1 разом із доцентом кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Т. М. Манушкіною взяли участь у воркшопі «Живи в стилі ЕКО», що відбувся у бібліотеці-філіалі №2 ЦБС для дорослих м. Миколаєва. Воркшоп мав за мету згуртування громади міста Миколаєва під гаслом «Миколаїв: ми – коло!», який реалізується у співпраці з управлінням з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міськради за підтримки Міжнародної організації з міграції.
Упродовж воркшопу співробітники бібліотеки ознайомили присутніх зі світовою тенденцією використання еко-торбинок, продемонстрували відео про те, чи готові українці використовувати альтернативні поліетиленовим пакетам торбинки, поділилися художніми нюансами малювання на тканині й долучили гостей до сучасного еко-дружнього руху. Майстер-клас «Живи в стилі ЕКО» не тільки приніс студентам задоволення від творчості, а й нагадав про щоденне піклування про чистоту довкілля.
Участь студентів у таких заходах сприяє закріпленню знань, одержаних під час вивчення дисципліни «Основи екології», та формуванню екологічної культури. Дякуємо директору бібліотеки-філіалу № 2 ЦБС І.Б. Черновій за запрошення та співробітникам бібліотеки Л. Кисельовій та І. Паламарчук за змістовний і цікавий воркшоп.








факультет агротехнологій, кафедра землеробства, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget