Результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» та спеціальності «Облік і оподаткування»

12-13 лютого для здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» та 1 курсу освітнього ступеня «магістр» проведено І етап студентської олімпіади зі дисципліни «Організація і методика аудиту» та спеціальності «Облік і оподаткування».


У І етапі студентської олімпіади взяли участь 57 здобувачів вищої освіти. Для організації проведення та перевірки робіт на кафедрі було створено дві комісії.


Комісія у складі завідувача кафедри канд. екон. наук, доцента Л.А. Козаченко, д-ра екон. наук, професора Н.В. Потриваєвої, д-ра екон. наук, професора М.В. Дубініної, канд. екон. наук, старшого викладача О.І. Лугової, канд. екон. наук, асистента Т.С. Пісоченко за результатами перевірки олімпіадних робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування» розподілила призові місця таким чином:
І місце – Пальчик Юлія Олександрівна (група Б-5/1)
ІІ місце – Іваськевич  Мар’яна Вікторівна (група Б-5/1)
ІІІ місце – Чабаненко Олена Олегівна (група Б-5/1).


Комісія у складі завідувача кафедри канд. екон. наук, доцента Л.А. Козаченко, д-ра екон. наук, професора Н.В. Потриваєвої, д-ра екон. наук, професора М.В. Дубініної, канд. екон. наук, доцента С.В. Сирцевої, канд. екон. наук, доцента Ю.Ю. Чебан за результатами перевірки олімпіадних робіт здобувачів вищої освіти з дисципліни «Організація і методика аудиту» розподілила призові місця таким чином:
І місце – Іваськевич  Мар’яна Вікторівна (група Б-5/1)
ІІ місце – Буганов Олег Віталійович (група Б-4/1)
ІІІ місце – Трум Олена Юріївна (група Б-4/1)
IV місце – Чабаненко Олена Олегівна (група Б-5/1)
V місце – Ендрес Віталій Сергійович (група Б-4/1)


Зазначених вище здобувачів вищої освіти буде рекомендовано до участі у ІІ етапі Всеукраїнських студентських олімпіад з дисципліни «Організація і методика аудиту» та спеціальності «Облік і оподаткування».
Щиро вітаємо переможців!!! Бажаємо успіхів та подальших перемог!!!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget