Бізнес-гра «Бізнес-моделювання створення фермерського господарства»

07-08 лютого у Миколаївському національному аграрному університеті тренерами Компанії корпоративних тренінгів СТС Леонідом Бутенко та Артемом Холоденко було проведено бізнес-гру «Бізнес-моделювання створення фермерського господарства». Даний захід відбувся за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Цей проект фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA). 
У тренінгу взяли участь 19 найактивніших здобувачів вищої освіти від усіх факультетів та Технолого-економічного коледжу університету. Підвищення доходів малих і середніх виробників плодоовочевої продукції за рахунок впровадження дружніх до довкілля інноваційних технологій і бізнес-підходів, що забезпечують економію фінансових витрат, витрат часу і фізичних зусиль, створення майданчика можливостей, через взаємодію з постачальниками товарів і послуг для сталого виробництва в сфері плодоовочівництва, підвищення рівня розвитку бізнесу – ось далеко не повний перелік завдань і цілей, які вирішували наші майбутні обліковці, управлінці, технологи, агрономи та інженери. 
Здобувачі вищої освіти мали змогу керувати власним фермерським господарством. Основним їх завданням було покращити фінансові показники власного бізнесу, зробити його якомога найприбутковішим. Цей процес був дуже творчим і цікавим. Леонід Бутенко розповів всі деталі і нюанси ведення бізнесу, наводячи приклади з власного досвіду. Він наголосив на тому, що все в житті вдається не нелегко. Щоб досягнути поставлених цілей, необхідно докласти багато зусиль, подолати безліч перешкод. Дисциплінованість є важливою запорукою успіху, тому слід привчати себе до праці вже зараз. Але найголовніше – це навчання!
Учасники бізнес-гри були нагородженні сертифікатами від Компанії корпоративних тренінгів. Вони подякували тренерам за отриманий безцінний досвід та запрошували приїжджати до університету ще.
Здобувачі вищої освіти щиро вдячні ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському, за надану можливість підвищити рівень своєї фахової підготовки та професійної майстерності.

















фппк, UHBDP, бізнес-гра

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget