Засідання «круглого столу» на тему «Вступна компанія – 2019»

11 грудня 2018 року на базі Миколаївської ЗОШ № 19 кафедрою менеджменту та маркетингу було організовано та проведено засідання «круглого столу» на тему «Вступна компанія – 2019».
Представником приймальної комісії Зінгаєвою Наталею Євгеніївною було розроблено пам’ятку «Як стати студентом», у якій детально визначено етапи вступної компанії 2019 року. 

ПАМ'ЯТКА
Учні 11-х класів були ознайомлені з правилами реєстрації та проходження пробної, основної сесій ЗНО-2019. Представник приймальної комісії розповіла про діючий на базі МНАУ консультаційний центр, до якого можуть звернутися абітурієнти за допомогою щодо реєстрації на ЗНО, створення електронних кабінетів та подачі заяв до ЗВО. Н.Є. Зінгаєва розповіла про відмінності відкритих та небюджетних конкурсних пропозицій, можливості навчання за бюджетні кошти та пільгові умови вступу. 
Студентський декан факультету менеджменту Деменкова Наталія розповіла учням про можливість проходження виробничої практики та навчання за кордоном.

У заході брали участь здобувачі вищої освіти, члени студентського активу факультету менеджменту, учасники команди КВК Касабян Сергій та Рожко Кирило. Вони занурили учнів у творчий світ студентського життя.

«Круглий стіл» відбувся у неформальній та дружній атмосфері, що дало змогу ознайомити абітурієнтів з процесом вступу до ЗВО та можливостями самореалізації під час навчання.



факультет менеджменту, кафедра менеджменту та маркетингу, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget