ПЕРШІ КОНКУРСНІ ЛАСТІВКИ

12 грудня 2018 року відбулася підсумкова наукова конференція II Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна, в якому взяли участь здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету Михайленко Т.Ю. – ТМ 2/1 та Багірова В.С. – ТМ 2/2.
Конкурс наукових робіт був організований кафедрою годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного та проходив на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університет біоресурсів і природокористування України.
Упродовж декількох напружених годин представники 7 провідних аграрних ЗВО України змагалися у володінні знаннями з годівлі тварин. Більшість учасників показали ґрунтовні знання з дисципліни і продемонстрували у своїх доповідях креативний підхід у розв’язуванні завдань з якісної годівлі тварин і приготування їм кормів.
Представницьке журі, яке очолював Богдан Юрій Анатолійович, директор ТОВ «Дженерал Україна», кандидат сільськогосподарських наук, і яке складалося виключно з представників бізнесу, визначило переможців.
Дипломом за І місце нагороджено Михайленко Тетяну Юріївну, здобувача вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету. Науковий керівник: кандидат сільськогосподарських наук, доцент Дехтяр Юрій Франкович.
На урочистому закритті звучали теплі слова і щирі побажання подальших успіхів майбутнім фахівцям з годівлі тварин та їхнім наставникам.














Доцент кафедри ГГТБ 
Ю.Ф. Дехтяр

факультет ТВППТСБ, кафедра ГГТБ, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget