Заняття в умовах виробництва з дисципліни «Основи біотехнології рослин»

12 листопада 2018 року було проведено лекцію та лабораторні заняття з дисципліни «Основи біотехнології рослин» для студентів групи БТ 3/1 в умовах виробництва – філії кафедри землеробства, геодезії та землеустрою ФГ «Агролайф» Вітовського району Миколаївської області. Заняття проведено к.с.-г.н., доцентом Манушкіною Тетяною Миколаївною та спеціалістами лабораторії клонального мікророзмноження Бондарєвим Сергієм Володимировичем і Пилипенко Варварою Сергіївною. 
Студенти були ознайомлені із лабораторією, кімнатою для миття лабораторного посуду, кімнатою для приготування живильних середовищ, ламінарним боксом, культуральною кімнатою, здобули практичні навички з мікроживцювання рослин. Спеціалісти лабораторії розповіли про свої основні завдання і показали як працювати у ламінарному боксі, продемонстрували студентам рослини, які вирощуються. За допомогою новітніх біотехнологій лабораторія розмножує саджанці суниці, ожини, черешні, малини, лаванди, орхідей та цінної деревної та енергетичної рослини павлонії.
Дякуємо директору ФГ «Агролайф» Хомуту Володимиру Петровичу за надану студентам можливість закріпити теоретичні знання та здобути практичні навички в умовах виробництва. 









факультет агротехнологій, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget