Відкрита лекція на тему: «Пенсійна реформа в Україні: суть, завдання та етапи реалізації»

19 листопада 2018 року представники головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області провели зустріч із здобувачами вищої освіти ІІІ курсу обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету. 
Під час зустрічі заступник начальника управління, начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Ємельянова розповіла про нові функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, які значно розширюють дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються Фондом. 
Цікавою для молоді стала інформація про переваги отримання офіційної заробітної плати, яка дає право на отримання соціальних гарантій: гідну пенсію, право на відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами, на оплату лікарняного, охорону праці, допомогу по безробіттю та інше. Головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи Світлана Щербакова розповіла здобувачам вищої освіти про важливість офіційного працевлаштування, окреслила подальші шляхи реформування пенсійної системи в Україні відповідно до положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» та детально зупинилася на основних завданнях та функціях Пенсійного фонду України.
Наприкінці заходу всі присутні отримали інформаційно-роз’яснювальні буклети з пенсійної тематики.
Дякуємо представникам Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області  за цікаву лекцію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!









факультет менеджменту, кафедра економіки підприємств, 2018

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget