Тренінги «Профі-старт: стань успішним!» на обліково-фінансовому факультеті

У період з 29 жовтня по 01 листопада 2018 року науково-педагогічними працівниками й студентським самоврядуванням обліково-фінансового факультету було підготовлено й проведено тренінги «Профі-Старт: стань успішним!». 
У тренінгах взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники факультету. Тематика тренінгів включала: «Лідерські якості молоді», «Напрями самореалізації учнівської молоді в університетському середовищі», «Дуальна освіта у закладах вищої освіти», «Обери професію для себе». Враховуючи потребу у адаптації абітурієнтів до вимог вищої школи студентське самоврядування є тим провідником, який дозволяє молоді швидше адаптуватися до нового етапу свого життя.    
Студентський президент Волошиновська Альона, студентський декан обліково-фінансового факультету Камашев Андрій, студентський актив факультету підготували практичні завдання для молоді з метою виявлення основних передумов щодо розвитку особистості, її адаптації до університетського середовища. Починаючи свій освітній шлях кожен здобувач вищої освіти потребує такої адаптаційної допомоги. З чого починали наші представники студентського самоврядування? З виховання якостей лідера, що дозволило їм самореалізуватися, впорядкувати свій час, узагальнити досвід й знання? Хто є лідер? Який він повинен бути? Чи може кожен бути лідером?
Запрошуємо учнів шкіл, здобувачів вищої освіти до подальшої участі у тренінгах на базі обліково-фінансового факультету. Основна мета – виховання високорозвинутої особисті в університетському середовищі, можливостей кожного до саморозвитку. Гарних усім вражень, нових знань!
Дякуємо науково-педагогічним працівникам й студентському самоврядуванню факультету за підготовку й проведення тренінгів. 



Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget