Студенти-обліковці МНАУ про професію бухгалтера

Кожен випускник школи, розмірковуючи над своїм майбутнім, перш за все вирішує, яку професію йому обрати. І в цей особливий період життя учнівської молоді, доречною є допомога студентства в оволодінні навичками самостійного вибору майбутньої професії.
Студенти Миколаївського національного аграрного університету Ендрес Віталій та Трум Олена з профорієнтаційною роботою завітали до ЗОШ №53 м. Миколаєва з тренінгом «Бухгалтер – професія по-новому». Студенти презентували учням професію бухгалтера, як ключову в роботі бізнесових структур будь-якої галузі, що дозволить їм професійно самовизначитися з урахуванням особистісних вподобань. 
Атмосфера, настрій, спілкування учнів 11-го класу та студентів 4 курсу сприяли обговоренню питань «ким хочу стати?», «які професії будуть затребувані у майбутньому?», «чому Миколаївський національний аграрний університет найкращий?».  
Визначення професійних уподобань старшокласниками викликає завжди багато запитань. Дякуємо директору ЗОШ № 53 Л. І. Ушаковій і класним керівникам 11 класів С.О. Дучкі та І. О. Піскорській  за можливість допомогти учням у виборі їхньої майбутньої професії!



Кафедра обліку і оподаткування
МНАУ

кафедра обліку і оподаткування, обліково-фінансовий факультет, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget