Профорієнтаційна робота у м. Олешки Херсонської області

05 листопада 2018 року науково-педагогічні працівники факультету агротехнологій, доценти А.В. Дробітько, І.М. Марценюк та В.Г. Федорчук провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками закладів освіти м. Олешки Херсонської області, а саме: Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 та Олешківської гімназії.
У формі активного спілкування учням шкіл було повідомлено не лише про широкі можливості здобуття престижної професії у Миколаївському НАУ, а й щодо активного і цікавого життя здобувачів вищої освіти нашого університету: участі у наукових конкурсах та студентських олімпіадах, спортивних та культурно-масових заходах, соціальних та волонтерських проектах. Молодь особливо зацікавила  можливість проходження стажування та практичної підготовки за кордоном, переваги академічної мобільності у Миколаївському НАУ.
Висловлюємо щиру подяку керівництву вищезазначених закладів ЗСО                 м. Олешки за можливість зустрічі із випускниками та сподіваємось, що плідна профорієнтаційна співпраця допоможе учням правильно зорієнтуватися і обрати улюблену професію у Миколаївському національному аграрному університеті, яка стане запорукою їхнього успішного майбутнього.



Декан факультету 
довузівської підготовки
І.М. Марценюк


факультет агротехнологій, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget