Екскурсія для випускників ЗОШ Березанського району

14 листопада 2018 року асистентом кафедри тракторів і сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу Артюхом Віталієм Олександровичем та завідувачем кафедри, доктором економічних наук, професором Гавришем Валерієм Івановичем за підтримки Березанської районної філій Миколаївского обласного центру зайнятості було проведено екскурсію для випускників ЗОШ Березанського району, а саме: Березанської ОНЗ, Краснянської, Калинівської, Комісарівської, Тузлівської, Кімівської, Щасливської. У заході взяли участь 55 випускників шкіл та їх вчителі. 
Детальну інформацію про умови вступу до Миколаївського НАУ майбутнім абітурієнтам надав перший проректор університету проф. Д.В. Бабенко Він ознайомив учнів зі структурою університету, організацією освітнього процесу та виховною роботою на факультетах. 
Для майбутніх абітурієнтів була проведена зустріч з науково-педагогічними працівниками університету, які розповіли про переваги навчання в університеті, ознайомили з аудиторіями, кабінетами та навчальними лабораторіями. 
Після ознайомлення зі структурою університету, учнів запросили до їдальні на обід, після чого вони поділилися своїми враженнями від відвідування університету.
















інженерно-енергетичний факультет, кафедра тракторів, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget