День відкритих дверей у головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області

15 листопада 2018 року здобувачі вищої освіти ІІ курсу факультету менеджменту спеціальності «Менеджмент» Миколаївського національного аграрного університету завітали на День відкритих дверей до головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області. Заступник начальника головного управління Ольга Галинтовська провела коротку лекцію – введення в історію розвитку Пенсійного фонду України, розповіла про основні напрямки пенсійної реформи та наголосила на перевагах легальної зайнятості. 
Заступник начальника управління – начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Ємельянова на прикладі особистого кабінету користувача електронних послуг наочно ознайомила студентів з функціональними можливостями порталу та його послугами.
Дякуємо керівництву Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області та особисто заступнику начальника головного управління О.О. Галинтовській за цікаву лекцію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!







факультет менеджменту, кафедра економіки підприємств, 2018

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget