День практичної підготовки «Технологія вирощування саджанців плодових дерев»

29.10.2018 року здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій провели виїзне практичне заняття в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Богданівський плодорозсадник», Баштанського району Миколаївської області. Цей захід відбувся за сприяння та фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Студенти мали змогу ознайомитися з сучасними технологіями вирощування посадкового матеріалу плодових дерев і троянд. 
Старовинна мудрість стверджує, що кожен чоловік у своєму житті обов’язково повинен зробити три речі. І найперша із них – посадити сад. Але для того, щоб цей сад був продуктивним, витривалим до шкідників і несприятливих погодних умов, а найголовніше здоровим, необхідною умовою є якісний посадковий матеріал. Передаючи свою мудрість майбутнім агрономом-садівникам, професор Микола Самойленко на конкретних прикладах розкрив практичні секрети та описав технологічні тонкощі підготовки до закладки саджанців різних дерев на зимове зберігання. Студенти побачити процес налаштування техніки та її роботу на полі. 
Із сортовими і технологічними новаціями студентів ознайомив головний агроном підприємства – фахівець з величезним практичним досвідом. Особливу увагу було приділено процесу організації маркетингової діяльності в господарстві на тернистому шляху до успіху.
День практичної підготовки пройшов на високому рівні. Всі його учасники залишилися у захваті від побаченого високого рівня організації агровиробництва. Особливі слова вдячності за надану можливість отримати практичні знання з сучасної технології вирощування плодових дерев студенти висловлювали ректору Миколаївського національного аграрного університету Вячеславу Шебаніну і заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському. Практичне заняття в умовах господарства стало корисним для студентів факультету агротехнологій та дало можливість закріпити теоретичні знання, одержані в аудиторіях на лекціях і лабораторних заняттях.




факультет агротехнологій, фппк, виїзне заняття, UHBDP

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget