Зустріч з майбутніми абітурієнтами


19 жовтня 2018 року за запрошенням Казанківської філії Миколаївського обласного центру зайнятості представники Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у профорієнтаційному заході «Ярмарок професій».
У межах профінформаційного заходу представники нашого закладу вищої освіти провели бесіди зі школярами Казанківської об’єднаної громади, учнями Казанківського професійного аграрного ліцею та їхніми батьками, ознайомили з факультетами та спеціальностями, які майбутні абітурієнти зможуть здобути у Миколаївському НАУ. Про досягнення університету та перспективи його розвитку розповіли учням декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк та старший викладач кафедри фізичного виховання Л.М. Медвєдєва.
Яскравий пісенний виступ здобувача вищої освіти Технолого-економічного коледжу МНАУ, учасниці культурно-мистецького центру «Експромт» Крістіни Коломієць не залишив байдужими жодного учасника зустрічі.
Сподіваємося, що участь у профорієнтаційному заході «Ярмарок професій» допоможе учням Казанківського району зорієнтуватися у широкому морі професій та обрати саме таку спеціальність Миколаївського НАУ,  яка стане запорукою їхнього успішного майбутнього.

                                                                                                            декан ФДП І.М. Марценюк







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget