Підсумки проведення учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини»

    Другий день учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини» був  дуже насиченим пізнавальними та розважальними заходами. Так, 29 вересня учнівська молодь Миколаївщини мала можливість детальніше ознайомитися із навчальною, науковою, виховною, матеріально-технічною базою університету.
    Під час засідання учнівського самоврядування за участю студентського самоврядування університету відбувся обмін досвідом, корисною інформацією. Впродовж конструктивного діалогу було обговорено важливі та нагальні питання діяльності та ролі учнівського самоврядування у житті школи.



















    Познайомилися учнівські лідери із найкращими друзями університету – військовослужбовцями 79-ої окремої десантно-штурмової бригади та мешканцями Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів. Відвідавши ці заклади, молодь мала змогу з перших вуст почути про волонтерську діяльність студентів Миколаївського НАУ, про їхні добрі справи та чуйні серця, а також – висадити кущі троянд на клумбах на добру пам'ять військовослужбовців та людей похилого віку.












    Багато цікавого та корисного молодь дізналася під час тренінгів «Лідерські якості особистості», протягом яких було розкрито питання мотивації, досягнення цілей, розкриття лідерських якостей.
    Взявши участь у спортивних змаганнях із різних видів спорту, зокрема шахи, дартс, стрибки на скакалці, настільний теніс, кидки баскетбольних м’ячів учні продемонстрували свою фізичну підготовку та впевненість у пропагуванні та підтримці здорового способу життя. 
Під час урочистого закриття заходу було підведено підсумки та нагороджено найактивніших учасників у певній номінації. 
    Яскраві враження про університетську освіту та студентське життя подарували школярам здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники університету під час екскурсій навчальними корпусами, урочистого відкриття та святкового концерту, української дискотеки. Кожному учаснику зльоту було приділено максимум уваги, аби кожен хоч на мить відчував себе частинкою великої дружної родини Миколаївського національного аграрного університету.






учнівський зліт, студентське самоврядування мнау, виховна робота, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget