Флешмоб до Дня вчителя

Шановні здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету!
Вже незабаром ми відзначатимемо дуже світле та вагоме для кожної освіченої людини свято – День вчителя. Цього дня ми вітаємо із професійним святом людей, які сіють дорогоцінні зерна знань та вкладають свою душу у виховання цілих поколінь. Із легкої руки цих людей зростають вчені, політики, провідні інженери, висококваліфіковані медики, компетентні поліцейські, впевнені менеджери тощо. Ми стаємо тими, ким зараз є, досягаємо певних вершин у своєму житті завдяки тому, що колись у школі, у 1-му чи у 9-му класі, Вчитель зміг розгледіти в нас певний потенціал, відкрити наші здібності і, мов помахом чарівної палички, направити його у необхідне русло.
Із нагоди цього чудового свята пропонуємо Вам, шановні студенти, долучитися до флешмобу #УчительНаВсеЖиття. Ідея проста – Вам необхідно зробити пост у Facebook чи Instagram (тестовий, відео або аудіо), в якому розповісти про свого вчителя, який значним чином вплинув на Ваше життя. Обов’язково ставте хештеги  #УчительНаВсеЖиття, #ДеньУчителя, а також позначайте своїх друзів та закликайте їх приєднуватися.
Пам’ятайте, найбільший скарб у житті вчителя – це успіхи його учнів. Тож давайте напередодні такого чудового свята, подаруємо нашим шкільним вчителям щасливі моменти радості.

день учителя, студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget