Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Щороку здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету проявляють все більшу зацікавленість до різноманітних наукових досліджень, експериментів. І такий інтерес, побудований на цілеспрямованому пошуку і накопиченню знань, є заслужено поцінованим.
    За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017-2018 навчальному році серед аграрних закладів вищої освіти України Миколаївський національний аграрний університет посів почесне І місце, маючи 39 студентів-переможців!


    Відповідно до результатів участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017-2018 навчальному році, серед найкращих закладів вищої освіти України Миколаївський НАУ посідає 6 місце з 13-ти.




Серед закладів вищої освіти Миколаївщини МНАУ вже не один рік поспіль посідає почесне І місце, і 2017-2018 н.р. не є виключенням!



Миколаївський національний аграрний університет пишається, що його студентська молодь спроможна на всеукраїнському рівні у безкомпромісній боротьбі доводити свій високий рівень знань та демонструвати потужний освітній потенціал.

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, науково-дослідний відділ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget