Заняття для здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету в умовах виробництва

20 вересня 2018 року в межах проведення занять в умовах виробництва здобувачі вищої освіти ІІІ курсу обліково-фінансового факультету спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету разом з кандидатом економічних наук, старшим викладачем кафедри обліку і оподаткування Алла Георгіївна Костирко відвідали Управління Державної казначейської служби України міста Миколаєва Миколаївської області. 
Заступник начальника Андрій Михайлович Ніколенко ознайомив майбутніх фахівців з обліку і оподаткування зі структурою та основними напрямами роботи Управління. Здобувачі вищої освіти мали можливість поспілкуватися і поставити запитання спеціалістам відділу бюджетних надходжень і відділу видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів, дізнатися про основні завдання бухгалтерської служби. 
Працівники відділу звітності та бухгалтерського обліку операцій з виконання бюджетів ознайомили здобувачів вищої освіти із річною (консолідованою) звітністю Управління. Було надано інформацію щодо впровадження системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство»відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України «Деякі питання дистанційного обслуговування розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів» від 15.11.2017 р. № 816-р. Також було відмічено, що електронна звітність «Є-Звітність» стане важливим кроком до створення інформаційного простору. 
Під час зустрічі зі спеціалістами відділів було надано змістовні відповіді на запитання, що виникали під час зустрічі. Здобувачі вищої освіти отримали позитивні враження від відвідування Управління і вдячні за надану можливість ознайомитися з практичним прикладом реалізації знань, здобутих у процесі навчання.
Дякуємо Управлінню Державної казначейської служби України міста Миколаєва Миколаївської області за співпрацю й отримані здобувачами вищої освіти практичні навички.






Кафедра обліку і оподаткування

кафедра обліку і оподаткування, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget