ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

06 червня 2018 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ ступеня вищої освіти «Магістр» спеціальностей: 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 152- «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» заочної форм навчання. Цього разу дипломи отримали 40 випускників, із них 4 (10,0%) – з відзнакою. 
Із вітальною промовою від керівництва університету до випускників звернувся перший проректор, кандидат технічних наук, професор Бабенко Дмитро Володимирович, привітавши усіх із успішним завершенням навчання, здобуттям повної вищої освіти та виконуючи почесну місію – вручення дипломів. 



Декан факультету ТВППТСБ – професор Гиль Михайло Іванович під час своєї промови зазначив, що і технологи, і метрологи, які нині завершують свій процес здобуття вищої освіти протягом навчання в університеті продемонстрували не лише високу успішність в опануванні навчальних дисциплін, але і здобули фахові навички і компетенції, а також запросив бажаючих до вступу в аспірантуру факультету для розбудови вітчизняної науки.
Завідувачі випускових кафедр професори Підпала Тетяна Василівна та Патрєва Людмила Семенівна і доценти Лихач Вадим Ярославович та Луговий Сергій Іванович тепло і сердечно привітали випускників та побажали їм зайняти гідне місце в житті і знайти свою професію в Україні, на рідній землі, а також висловили побажання щодо наступної професійної співпраці з колегами-випускниками.
Приємною традицією стали творчі привітання студентів університету. Дякуємо вихованцям художньо-мистецького центру «Експромт» та їх керівнику Борисовій-Яризі Аліні Миколаївні за музичний подарунок та теплі слова, що линули на адресу випускників та їх батьків.
Вітаємо випускників і сподіваємося, що дипломи, які вони одержали – це старт у щасливе та успішне майбутнє! 
 






Заступник декана факультету ТВППТСБ
О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget