Продовжується співпраця університету з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва

4 липня відбувся виїзний день практичної підготовки здобувачів вищої освіти Технолого-економічного коледжу МНАУ на тему «Технологія вирощування часнику» на базі навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету, де студентська молодь мала змогу ознайомитися з технологічними процесами вирощування сортового посадкового матеріалу.
Приємно відзначити, що даний день практичної підготовки, як і всі попередні, відбувся за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Проект фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (МЕDА), яка співпрацює з Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва (MASHAV) та міжнародними сервісними компаніями з метою надання технічної підтримки. 
Захід було проведено з метою закріплення здобутих теоретичних знань і вмінь, підвищення рівня практичної підготовки майбутніх фахівців агропромислового виробництва.
На думку директора ТЕК МНАУ, к.е.н. Володимира Рибачука, вирощування часнику на площі 0,7 га вдалося. Здобувачі вищої освіти Технолого-економічного коледжу МНАУ мали можливість взяти участь у всіх технологічних операціях із вирощування даної культури. Збір врожаю показав, що всі заходи виконувалися вчасно та відповідно до вимог, що дозволило отримати достойні результати.

Учасники дня практичної підготовки дійшли спільної думки, щодо необхідності проведення найближчим часом подібних виїздів для дослідження особливостей підготовки до зберігання та закладання на зберігання часнику. 
Щиро дякуємо за проведений захід та здобутий досвід ректорові Миколаївського національного аграрного університету, академіку В’ячеславу Шебаніну, директору Технолого-економічного коледжу МНАУ Володимиру Рибачуку та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському. 




фппк, Технолого-економічний коледж, виїзний день, виїзні заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget