На факультеті агротехнологій відбувся конкурс наукових робіт

Миколаївським національним аграрним університетом до Дня науки було проведено конкурс наукових робіт. Конкурс проводився за ініціативи та підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
Конкурс мав на меті підтримати обдаровану молодь; ширше залучити її до розвитку плодоовочівництва; створити умови для молодіжного творчого зростання; активізувати науково-дослідну роботу студентів та аспірантів; дослідити новітні технології з вирощування, зберігання, переробки та реалізації плодоовочевої продукції; стимулювати подальший науковий пошук з метою наближення українського суспільства до стандартів країн із розвиненими аграрними традиціями.
Участь у конкурсному відборі взяли 22 особи – молоді науковці та здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій. Роботи оцінювала експертна рада конкурсу, до складу якої ввійшли досвідчені виробничники та науковці. Експерти відмітили актуальність всіх наукових робіт, високий рівень їхнього виконання, необхідність й корисність запропонованих рекомендацій, високий професіоналізм учасників конкурсу.
Переможцем конкурсу визнано роботу Зінов’єва Владислава Сергійовича на тему «Агроекологічне обґрунтування вирощування лаванди вузьколистої в умовах Південного степу України», науковий керівник кандидат сільськогосподарських наук, доцент Т.М. Манушкіна. Переможець отримав заохочувальний подарунок – систему краплинного зрошення від представників Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Миколаївський національний аграрний університет високо цінує вагомий внесок Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва у розвиток наукової складової освітнього процесу та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю університету із проектом.

факультет агротехнологій, конкурс наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget