Призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з освітньої спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

15-17 травня 2018 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з освітньої спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України для студентів вищих закладів освіти України III-IV рівнів акредитації.
За словами декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка, участь в олімпіаді взяли 39 студентів із 14 ЗВО, які здійснюють підготовку фахівців-технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва в Україні. Перш ніж перейти до відзнак, Вадим Кондратюк наголосив, що кожен учасник – вже переможець, адже став кращим у внутрішньоуніверситетських змаганнях. 
Олімпіада проводилась у два тури:
І тур – теоретичний (визначення рівня теоретичної підготовки студентів), яка проходила у формі письмових відповідей та тестування;
ІІ тур – практичний (визначення рівня практичної підготовки студентів), яка проходила на базі навчального господарства.
Після випробувань гостям було запропоновано цікаву розважальну програму. Учасники олімпіади відвідали Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, де було проведено пізнавальну екскурсію, Маріїнський парк, розташований навпроти будинку Верховної Ради й Маріїнського палацу, також було проведено екскурсію територією університету, зокрема Ботанічним садом НУБіП, Голосіївським парком, пасікою.
17 травня стартував останній день змагань та відбулося закриття олімпіади із підбиттям підсумків і нагородженням переможців. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко назвав імена переможців за результатами проведення двох турів, які проходили з 15 по 17 травня 2018 року та вручив їм відзнаки. 
В індивідуальному заліку здобувач вищої освіти Миколаївського НАУ Олександра Потриваєва (гр. ТМ 1/1) отримала диплом ІІІ ступеня, у командному заліку здобувачі Миколаївського національного аграрного університету Потриваєва Олександра (гр. ТМ 1/1), Тітенко Тетяна (гр. ТМ 1/1) і Мессер Олена (гр. ТМ 1/2) посіли призове третє місце із загальною кількістю балів – 171 (керівник команди д.с.-г.н., доц. Лихач В.Я.). 
Конкурсна комісія відзначила високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, подякувала за участь в олімпіаді та передала слова подяки науково-педагогічному колективу факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології» Миколаївського національного аграрного університету за високий рівень підготовки студентів.
Станіслав Миколайович побажав студентству не зупинятися на досягнутому і пам’ятати, що їхній успіх наполовину залежатиме від щоденної праці, докладених зусиль та наполегливості. 
Вітаємо наших переможців олімпіади і бажаємо натхнення у подальшій науковій роботі, всіх справах та починаннях, бути найкращими спеціалістами-технологами у тваринництві для аграрного сектору нашої держави в ім’я розквіту нашого університету та рідної України! 




Заступник декана з НДР факультету ТВППТСБ
к.с.-г.н., доц. О.О. Кравченко

факультет ТВППТСБ, Всеукраїнська студентська олімпіада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget