Підсумки роботи Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу факультету ТВППТСБ

25-27 квітня 2018 року відбулося засідання Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу Миколаївського НАУ «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні».
25 квітня 2018 року відбулося пленарне засідання конференції. Від факультету ТВППТСБ на високому рівні з доповіддю на тему «Використання  нанотехнологій у птахівництві» виступила кандидат сільськогосподарських наук, старший викладач Гроза Варвара Ігорівна.
26-27 квітня 2018 року на факультеті ТВППТСБ було проведено 5 секційних засідань, у межах яких було представлено 38 доповідей. До філій кафедр було розіслано запрошення на конференцію.
Під час роботи секції птахівництва, якості та безпечності продукції було представлено 4 доповіді, секції генетики, годівлі тварин та біотехнології – 14 доповідей, до секції був запрошений фахівець із виробництва, завідувач сектора трихограми НДВ промислової ентомології Інженерно-технологічного інституту «Біотехніка» НААН України Баркар Віталій Петрович, який виступив з доповіддю «Науково-дослідний відділ промислової ентомології Інженерно-технологічного інституту «Біотехніка» НААН України». Під час роботи секції технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва було представлено 10 доповідей. До секції завітала головний технолог ООО ПЗП «Еліка» Ващенко Олена Іванівна, яка виступила з доповіддю «Удосконалення технологій приготування тіста для пельменних апаратів». На секції ветеринарної медицини і технології відтворення тварин було представлено 7 доповідей з питань ветеринарної медицини, вівчарства, зоогігієни, біотехнології відтворення та імунології. Під час засідання секції технології виробництва продукції тваринництва було представлено 3 доповіді, запрошені до секції були Директор Інституту свинарства агропромислового виробництва Волощук Василь Михайлович, науковий співробітник Інституту свинарства агропромислового виробництва Засуха Людмила Василівна, головний провідний фахівець, технолог з виробництва продукції свинарства ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району, Херсонської області Фаустов Ростислав Вікторович, який виступив з доповіддю «Технологія відгодівлі молодняку свиней в умовах ТОВ «Таврійські свині». Доповідачі продемонстрували добре володіння матеріалом своїх досліджень.
Усі доповіді мали мультимедійний супровід, відзначаються актуальністю, практичною значимістю питань із технологій тваринництва, біотехнології та стандартизації в агропромисловому комплексі. 











Заступник декана факультету ТВППТСБ з НДР
к.с.-г.н., доцент Кравченко О.О.

факультет ТВППТСБ, секційне засідання, науково-практична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget