Підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інтелектуальна власність» 2017-2018 н.р.


22 березня 2018 року відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10 жовтня 2017 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2017/2018 навчальному році» на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інтелектуальна власність».
Миколаївський національний аграрний університет у конкурсі представляла здобувач вищої освіти факультету менеджменту Комар Анастасія, яка на високому рівні захистила результати наукового дослідження на тему «Використання об’єктів авторського та суміжних прав в мережі Інтернет» під керівництвом доцента кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Мазіної Олени Олександрівни.
За результатами конкурсу Комар Анастасія посіла призове місце та отримала диплом III ступеня, а Мазіна Олена Олександрівна подяку за підготовку студентки до участі у конкурсі.




Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, факультет менеджменту, мнау,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget