Науково-практичний семінар із психології

18 травня Миколаївський національний аграрний університет зібрав провідних психологів Миколаївщини у своїх стінах у межах науково-практичного семінару «Теоретичні, методологічні та практичні особливості застосування сучасних психологічних технік та технологій у роботі з клієнтами різного віку».
Привітали шановних гостей проректор із науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Шарата, завідувач психолого-педагогічною лабораторією науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості Галина Рурик, методист НМЦ управління освіти Миколаївської міської ради Тетяна Сливінська. 
Надзвичайно цікаві, пізнавальні та захоплюючі майстер-класи та тренінги провели психологи:
- Галина Рурик на тему «Рятувати або рятуватися: профілактика емоційного вигорання та методи його нівелювання методами арт-терапії»;
- Ундерланд Валентина – «Подорож у пісочну казку: інтеграція піскової терапії та казкотерапії у роботі педагога та психолога»;
- Анна Васильєва – «Жертви сімейних відносин: гештальдт-підхід у роботі із соцзалежністю»;
- Світлана Жевнер – «Малюнки, що стабілізують емоційний стан дітей та батьків у техніці правопівкульного малювання»;
- Світлана Дабагян – «Цілюща сила образу: робота із психосоматикою методом символ драми»;
- Світлана Карсканова – «Робота із кататимними предметами у діагностичній та корекційній роботі із дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку».
Під час науково-практичного семінару відбувся обмін надзвичайно важливою для сьогодення інформацією, який у подальшому стане каркасом для майбутніх психологічних досліджень.


























психолого-педагогічна лабораторія, кафедра українознавства, науково-практичний семінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget