ФАКУЛЬТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ВІДВІДАВ ПАТ «ЛАКТАЛІС-МИКОЛАЇВ»

25.05.2018 року працівниками ПАТ «Лакталіс-Миколаїв» разом із наукового-педагогічними працівниками кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Миколаївського НАУ було проведено заняття в умовах виробництва для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту.
Студенти ознайомилися із сімейною компанією з унікальними традиціями, бездоганною репутацією та 80-річною історією розвитку культури виробництва молочної продукції, яка сьогодні представлена 237 заводами у 42 країнах, а її продукція, у тому числі відомі у всьому світі торгові марки President, Galbani і Parmalat, завоювала серця споживачів 79 країн.
Майбутні спеціалісти ознайомилися з виробничими процесами виготовлення різноманітної молочної продукції в різних цехах та організацією їх роботи.
Під час екскурсії здобувачі ознайомилися із професійною презентацією виробничих, організаційних процесів з використанням сучасних технологій, що є цінним практичним знанням для майбутнього менеджера.
Студенти отримали позитивні враження від екскурсії і вдячні за надану можливість ознайомитися з практичним прикладом реалізації знань, здобутих в процесі навчання.





факультет менеджменту, кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget