Зустріч зі спеціалістами ТОВ "Сандора"

    11 квітня 2018 року на базі інженерно-енергетичного факультету  Миколаївського національного аграрного університету відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальностей «Агроінженерія» й «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» з керівництвом і провідними спеціалістами "PepsiCo Україна" (ТОВ «Сандора»), організована науково-педагогічними працівниками кафедри агроінженерії (завідувач Горбенко О.А.) університету.
    Перед здобувачами вищої освіти виступив керівник напрямку «Виробництво напоїв і снеків» А.М. Маковєєнко з презентацією щодо діяльності компанії. Після завершення презентації керівник ТОВ «Сандора» відповів на запитання здобувачів вищої освіти щодо діяльності компанії, питань охорони праці, соціального пакету.
    Виступили також спеціаліст із питань зайнятості Мільчуцька Валерія та регіональний менеджеріз питань персоналу Поручник Лариса, які проінформували про можливість щодо стажування на базі підприємства з метою набуття практичних навичок за даним напрямком, та подальшим працевлаштуванням після завершення навчання.
    Такі зустрічі є цінними як для випускників університету, так і для роботодавців, що зацікавлені в кваліфікованих кадрах.





інженерно-енергетичний факультет, кафедра агроінженерія

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget