Профорієнтаційна робота кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції

    16-17 квітня 2018 року колективом співробітників кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції (завідувач кафедри Л.С. Патрєва, доцент О.О. Стародубець), кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва (доцент Г.А. Данильчук) та заступником відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського НАУ доцентом Є.В. Баркарем було проведено зустріч зі студентами Білгород-Дністровського морського рибо-промислового технікуму, а також учнями Білгород-Дністровської ЗОШ №1.



    На зустрічі були присутні заступник директора технікуму з навчальної роботи Сідюк Олександр Вячеславович, викладачі та студенти таких спеціальностей: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів, рибництво та аквакультура, експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури, бухгалтерськийоблік.
    Із вітальним словом виступила Патрєва Людмила Семенівна, яка передала слова привітання від ректора Миколаївського НАУ Вячеслава Сергійовича Шебаніна та презентувала унікальне перевидання професора Михайла Григоровича Ливанова «О земледелии, скотоводстве и птицеводстве» (Миколаїв, 1799 р.).



    Шляхом перегляду відеосюжетів та співбесіди студентам було запропоновано ознайомитись із спеціальностями, на які проводиться прийом заяв для навчання у Миколаївському НАУ, можливостями працевлаштування після закінчення університету, можливостями проходження закордонних практик і стажування на передових підприємствах країн Європи та США, одержання подвійних дипломів (Польща, Німеччина), можливостями реалізації своїх здібностей і талантів у різних гуртках, спортивних секціях, мистецьких колективах.
    Впродовж зустрічі Євген Володимирович Баркарь надав усю необхідну інформацію щодо умов вступу до Миколаївського НАУ після закінчення технікуму та відповів на запитання, поставлені студентами. 
    Специфіка морського рибо-промислового технікуму зумовила подальшу розмову спеціаліста Миколаївського НАУ з рибництва Данильчук Галини Анатоліївни зі студентами технікуму, яка поділилася власним досвідом роботи у рибничих господарствах України, США та Норвегії. 
Стародубець Олексій Олександрович надав консультацію щодо можливостей втступу на інженерно-енергетичний факультет із зазначенням фаху у дипломі.
    Інформація була надана учням Білгород-Дністровської ЗОШ №1, викликала жваву зацікавленість і обговорення.
    Співробітники Миколаївського НАУ висловлюють щиру подяку керівництву Білгород-Дністровського морського рибо-промислового технікуму, директору Бурдюжі Лесі Миколаївні, заступнику директора з навчальної роботи Сідюку Олександру Вячеславовичу, а також директору Білгород-Дністровської ЗОШ №1 Гончаровій Неллі Фадіївні за гостинний прийом і, сподіваємость, на плідну співпрацю.





Завідувач кафедри Л.С. Патрєва

кафедра птахівництва, кафедра ТПССПТ, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget