Професори із Ізраїлю прочитали лекції на факультеті агротехнологій

В умовах розвитку інформаційного суспільства, накопичення знань, обмін напрацюваннями в науковій діяльності, успішна інтеграція в світовий освітньо-науковий простір неможливі без міжнародного співробітництва.
Миколаївський національний аграрний університет та факультет перепідготовки і підвищення кваліфікації, як його структурний підрозділ, приділяють належну увагу впровадженню міжнародної співпраці. Практичною реалізацією даного виду співробітництва стало підписання Меморандуму про співпрацю із Менонітською Асоціацією Економічного розвитку (MAEP). Даний документ став основою для спільної реалізації Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP),який співфінансується Міністерством міжнародних справ Канади та Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва (MASHAV). 
26 березня 2018 року на запрошення та за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету мали змогу прослухати лекції професорів із Ізраїлю Бориса Бортмана та Асса Лін. Інформуючи про інноваційні технології в сучасному сільському господарстві, особливу увагу вони приділили питанням захисту рослин і ґрунтів, формування крони, відбору посадкового матеріалу, підв’язки, зрошення, фітосанітарного моніторингу. Варто відмітити той факт, що хоча лекція Асса Лін була прочитана виключно англійською мовою, наші студенти чудово порозумілися і активно долучилися до діалогу під час обговорення. 
Присутні на заході висловили щиру подяку ректорові університету В’ячеславу Шебаніну та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському за надану можливість долучитися до світового досвіду вирощування сільськогосподарських культур.



факультет агротехнологій, UHBDP

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget