Підсумки роботи секції «Біологія рослин» Всеукраїнської олімпіади з біології рослин

Протягом 18-20 квітня 2018 р. на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» за напрямом «Біологія рослин», в якому взяли участь 97 здобувачів вищої освіти із 22 закладів вищої освіти України. 
Переможців визначали за сумою балів, які вони набрали в результаті трьох етапів конкурсу: теорії, виконання тестових завдань та практичної роботи. У результаті напруженої та безкомпромісної боротьби призерами стали 10 здобувачів вищої освіти із Миколаївського національного аграрного університету, Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Львівського національного аграрного університету, Центральноукраїнського національного технічного університету, Таврійського державного агротехнологічного університету та Білоцерківського національного аграрного університету. 
Загальнокомандне І місце одержала команда Миколаївського національного аграрного університету у складі Крицької Яни, Геращенка Олександра, Акуліна Ростислава та Сухощенко Наталія.
В індивідуальному заліку найбільшу кількість балів набрала Крицька Яна – 181 із 200 можливих і виборола І місце.
Для учасників конференції було підготовлено насичену культурну програму: вони відвідали Миколаївський зоопарк, музей суднобудування і флоту, милувалися нічним Миколаєвом. Але найвагомішим здобутком учасників олімпіади стало здобуття нових друзів, нових знайомств та вражень від спілкування.




















факультет агротехнологій, Всеукраїнська студентська олімпіада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget