Підсумки роботи 30-ої студентської науково-теоретичної конференції на факультеті ТВППТСБ

28-30  березня  2018  року відбулась 30-а  студентська науково-теоретична конференція Миколаївського НАУ «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни» (посвідчення УкрІНТЕІ про реєстрацію № 814 від 21.12.2017 р.).
28 березня 2018 р. в актовій залі головного навчального корпусу Миколаївського НАУ було проведено пленарне засідання конференції. Від факультету ТВППТСБ на високому рівні виступила з доповіддю на тему «Досвід ведення опоросів в умовах свиноферми LВJ «Stateline», США» студентка групи ТМ 1/2 Бурчак Зоя Андріївна, науковий керівник: к.б.н., доцент, доцент кафедри зоогігієни та ветерирнарії Мельник Володимир Олександрович.
29 березня 2018 року було проведено 5 секційних засідань і представлено 63 доповіді здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ. 
На секції "Технології виробництва продукції тваринництва" було представлено 5 доповідей, на секції "Генетика, годівля тварин та біотехнології" було представлено 13 доповідей, на секції "Ветеринарна медицина і технології відтворення тварин" було представлено 14 доповідей, на секції "Технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва" було представлено 18 доповідей і на секції "Птахівництво, якість та безпечність продукції" було представлено 13 доповідей. У роботі студентської науково-теоретичної конференції відображено доповіді з актуальних питань технологій тваринництва, біотехнології та стандартизації в агропромисловому комплексі та обґрунтовано перспективні напрями розвитку пріоритетної для України галузі тваринництва.












Заступник декана факультету ТВППТСБ 
з наукової роботи доцент О.О. Кравченко 

факультет ТВППТСБ, науково-теоретична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget