Підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит» 2017-2018 н.р.

3-4 квітня 2018 р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10 жовтня 2017 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2017/2018 навчальному році» на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит». 
Миколаївський національний аграрний університет у конкурсі представляли здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Тусова Наталія та Коршунова Дар’я, які на високому рівні захистили результати наукового дослідження на тему «Удосконалення методичного інструментарію оцінки стану фінансової безпеки України» під керівництвом доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Полторак А. С.
За результатами конкурсу Тусова Наталія та Коршунова Дар’я посіли призові місця та отримали дипломи III ступеня.
Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 136 студентських наукових робіт, з яких до прилюдного захисту було рекомендовано 44 роботи з 33 закладів вищої освіти України,авторів яких було запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції. 
Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Тусову Наталію та Коршунову Дар’ю і бажаємо творчих успіхів, наукових перспектив та професійного зростання!


кафедра фінансів і кредиту, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget