Підсумки II етапу Всеукраїнського студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» 2017-2018 н.р.

23-25 квітня 2018 р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 року № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році» на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся II етап  Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» для здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти України III-IV рівнів акредитації.
Миколаївський національний аграрний університет на олімпіаді представляли здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Паламарчук Вікторія та Онуфрак Тетяна, участь яких підтверджено сертифікатами. Науковий керівник з підготовки до участі в олімпіаді – к.е.н., асистент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Шишпанова Н.О.
За результатами олімпіади здобувача вищої освіти обліково-фінансового факультету напряму підготовки 6.030508 «Фінанси, банківська справа та страхування» Паламарчук Вікторію було нагороджено дипломом ІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа».
Крім того, відзначено та нагороджено подяками Тернопільського національного економічного університету,   Ліги страхових  організацій України та Асоціації «Страховий бізнес» завідувача кафедри Сіренко Наталю Миколаївну, наукового керівника Шишпанову Наталю Олександрівну та колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування.
Дякуємо організаторам олімпіади Тернопільського  національного економічного університету. 
Вітаємо переможницю ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» Паламарчук Вікторію і бажаємо творчих успіхів та наукових звершень!






кафедра фінансів, Всеукраїнська студентська олімпіада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget