Боротьба за титул «Superгрупа–2018» на факультеті ТВППТСБ

23 квітня на факультеті технології виробництва та переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології царила святкова атмосфера, сповнена студентських талантів, посмішок, сміху.  Цього дня на факультеті відбувся загальноуніверситетський конкурс «Superгрупа–2018».
Брати участь у даному заході виявило бажання 10 академічних груп факультету ТВППТСБ, а саме: група Т1/1, група Т1/2, група Т1/3, група БТ 1/1, група ХТ 1/1, група Т2/1, група Т 2/3, група Т 2/4, Т 3/3, група Т 4/4. Змагання проводилося у чотири етапи: візитка «Ми найкращі у всьому», імпровізаційний конкурс старост, конкурс талантів, фото-конкурс «Казуси студентського життя, які відкрили багатогранність та талановитість наших здобувачів вищої освіти. 






Окрім груп-учасниць розважали своїми запальними піснями глядачів та гостей заходу здобувачі вищої освіти факультету: Дмитренко Володимир, Олійник Андрій.
Кожна група виклалася на повну, вкладаючи у свої виступи власну душу. Із впевненістю можемо стверджувати, що кожна група є найкращою! За підсумками оцінювання журі, всіх учасників було нагороджено грамотою та солодким подарунком у певній номінації, зокрема найкомунікабельніша, найорганізованіша, найзгуртованіша, найрозумніша, найяскравіша, найкреативніша, найоригінальніша групи. 













Кращою групою 2018 року факультету ТВППТСБ обрано групу Т 2/1 - староста Жолобенко Христина та куратор – Данильчук Галина Анатоліївна. 




Ми щиро вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу і бажаємо злагоди та тепла в їх групах! Адже «Ми всі одна сім’я! Єдина ми родина!» – Миколаївського національного аграрного університету.


факультет ТВППТСБ, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget