Вручення дипломів магістрам з обліку і оподаткування

03 березня 2018 року відбулося вручення дипломів магістрам з обліку і оподаткування. На урочистому заході були присутні: проректор з наукової роботи, доцент Олександр Євгенович Новіков, директор ННІ економіки та управління, доцент Віра Павлівна Клочан, декан обліково-фінансового факультету, професор Ольга Миколаївна Вишневська, куратор академічної групи магістрів, доцент Вікторія Михайлівна Стамат, завідувач випускової кафедри обліку і оподаткування, доцент Марина Вікторівна Дубініна.
Підтримати випускників прийшли батьки, рідні, друзі, науково-педагогічні працівники кафедр факультету, директор Технолого-економічного коледжу Володимир Петрович Рибачук. 
Олександр Євгенович Новіков привітав магістрів від ректорату й вручив дипломи. Дипломи з відзнакою отримали 5 здобувачів.
Здобувачам вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» присвоєно кваліфікацію магістрів з обліку і оподаткування. 29 здобувачів  отримали дипломи, а також грамоти від Регіонального представника газети «Все про бухгалтерський облік» в Миколаївській області Людмили Миколаївни Анісім.
Бажаємо магістрам міцного здоров’я, родинного щастя, Миру.
«Старі друзі уходять, нові з’являються.
Як і дні.
Старі проходять, нові з’являються.
Важливо зробити їх неповторними…» 
Щасливої долі!
Деканат обліково-фінансового факультету


























обліково-фінансовий факультет, кафедра обліку і оподаткування, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget