Вручення дипломів спеціалістам з обліку і оподаткування заочної форми навчання

16 березня 2018 року відбулося вручення дипломів спеціалістам з обліку і оподаткування заочної форми навчання!
Починаючи з 1984 року в університеті відбувалася підготовка фахівців з обліку. 16 березня 2018 року відбувся останній випуск спеціалістів з обліку і оподаткування у зв’язку зі змінами у чинному законодавстві України. Подальша підготовка буде відбуватися за освітнім ступенем «Магістр» для здобуття повної вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за денною й заочною формами навчання. 
Дякуємо усім науково-педагогічним працівникам університету, кафедр обліково-фінансового факультету, які протягом навчання готували й продовжують готувати кваліфікованих фахівців з обліку.  
На урочистому заході були присутні: перший проректор, професор Бабенко Дмитро Володимирович, директор ННІ економіки та управління, доцент Клочан Віра Павлівна, декан обліково-фінансового факультету, професор Вишневська Ольга Миколаївна, заступник декана з навчальної роботи, доцент Стамат Вікторія Михайлівна. Підтримували випускників батьки, рідні, друзі, науково-педагогічні працівники кафедр факультету. 
Дмитро Володимирович Бабенко привітав спеціалістів від ректорату й вручив дипломи. Дипломи з відзнакою отримали 2 здобувачі вищої освіти.
Привітали випускників: директор ННІ економіки та управління, доцент Клочан Віра Павлівна, декан обліково-фінансового факультету, професор Вишневська Ольга Миколаївна.
Бажаємо спеціалістам міцного здоров’я, родинного щастя, миру.










Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget