ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ (ТВППТСБ) «РОЗМІНЯВ» ЧЕТВЕРТИЙ ДЕСЯТОК ВИПУСКУ СВОЇХ ВИХОВАНЦІВ

02 березня 2018 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ ступеня вищої освіти «Магістр» та освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» спеціальностей: 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 152- «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної та заочної форм навчання. Цього року дипломи отримали 65 випускників, з них 10 (15,4%) – з відзнакою. 

Із вітальною промовою від керівництва університету до випускників звернулася проректор з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації, доктор педагогічних наук, доцент Шарата Наталія Григорівна, яка привітала усіх із успішним завершенням навчання, отриманням повної вищої освіти, створила теплу, душевну атмосферу та виконала почесну місію вручення дипломів. 








В урочистостях взяв участь експерт Міністерства освіти і науки України – доктор сільськогосподарських наук, професор Повод Микола Григорович, який привітав випускників та їх батьків із знаменною подією в житті: «Ви стали фахівцями своєї справи, впевнено крокуєте у професійне життя! Сьогоднішній день – це свято всього колективу університету та гарний привід висловити щирі слова вдячності викладачам та працівникам університету за плідну, творчу роботу з підготовки висококваліфікованих фахівців. Перед Вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з Вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання, уміння та навички, здобуті у стінах Миколаївського національного аграрного університету».

Декан факультету ТВППТСБ – професор Гиль Михайло Іванович під час своєї промови зазначив, що і технологи, і метрологи, які нині завершують свій процес вищої освіти протягом навчання в університеті продемонстрували не лише високу успішність в опануванні навчальних дисциплін, але і активну організаторську, наукову та суспільну діяльність, здобули фахові навички і компетенції, а також запросив бажаючих до вступу в аспірантуру факультету для розбудови вітчизняної науки.

Завідувачі випускових кафедр професори Підпала Тетяна Василівна та Патрєва Людмила Семенівна і доценти Лихач Вадим Ярославович та Луговий Сергій Іванович тепло і сердечно привітали випускників та побажали їм зайняти гідне місце в житті і знайти свою професію в Україні, на рідній землі, а також висловили побажання щодо наступної професійної співпраці з колегами-випускниками.
У свою чергу випускники, словами Доліновської Анни, висловили вдячність та повагу всім науково-педагогічним працівникам, батькам, рідним, які впродовж 5,5 років не тільки навчали, а й допомагали добрим словом та порадою. Вони побажали колективу Миколаївського НАУ професійного процвітання, натхнення та розумних і наполегливих студентів.

Приємною традицією стали творчі виступи вокалу і випускників, і ще студентів університету Дар'ї Білої, Володимира Дмитренка та Анни Доліновської. Дякуємо вихованцям художньо-мистецького центру «Експромт» та їх керівнику Борисовій-Яризі Аліні Миколаївні за музичний подарунок та теплі слова, які надійшли на адресу випускників та їх батьків.



Вітаємо випускників і сподіваємося, що дипломи, які вони отримали – це старт у щасливе та успішне майбутнє!





Деканат факультету ТВППТСБ





факультет ТВППТСБ, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget