НАВЧИТИСЯ БУТИ УСПІШНИМ

12 березня 2018 року у Миколаївському національному аграрному університеті Наталею Мазор, консультантом із Ізраїлю, було проведено бізнес-тренінг. Даний захід відбувся за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Цей проект фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA). 
У тренінгу взяли участь здобувачі вищої освіти факультету менеджменту. Секрети конкуренції в діловому середовищі, маркетинг, його цілі і практична реалізація, особливості побудови маркетингової стратегії – ось далеко не повний перелік завдань, які безпосередньо вирішували майбутні управлінці. 
Як організувати успішну справу? Це запитання турбує багатьох людей. Пані Наталя поділилася своїми баченням того, як досягти успіху в кар’єрі, особистому та суспільному житті. Вона розповіла, із чого необхідно розпочинати, прийнявши рішення стати успішним, над чим працювати на шляху до саморозвитку та самореалізації. 
Досягнути поставленої мети не завжди вдається легко. Необхідно докласти багато зусиль, подолати безліч перепон, зіткнутися із серйозними труднощами. Дисциплінованість є важливою запорукою успіху, тому слід привчати себе до праці вже зараз.
Учасники тренінгу залишилися у захваті від проведеного навчання й особисто подякували Наталі Мазор за чудовий бізнес-тренінг і переказували слова щирої вдячності ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському, за надану можливість  підвищити рівень своєї фахової підготовки та професійної майстерності.











тренінг, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget