Підсумки обласного конкурсу творчих робіт "Розбудовуємо Україну, готуємося до європейського майбутнього"

     Уже другий рік поспіль із метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, формування в неї активної життєвої позиції щодо вибору майбутньої професії в університеті відбувся обласний конкурс творчих робіт «Розбудовуємо Україну, готуємося до європейського майбутнього» серед учнів загальноосвітніх шкіл Миколаївщини.
9 лютого 2018 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулися урочистості з нагоди підбиття підсумків та нагородження учасників конкурсу.
   На свято завітали делегації із Арбузинського, Березнегуватського, Доманівського, Казанківського, Снігурівського, Миколаївського, Єланецького, Очаківського, Веселинівського, Вознесенського, Первомайського районів Миколаївської області, а також із міста Миколаєва, Баштанки, Первомайська та Вознесенська. Кожен із 45 учасників, які пройшли у фінальну частину конкурсу, розкрив у своїй роботі важливість розбудови та європейської інтеграції України, свій особистий внесок через призму здобуття майбутньої професіїагронома, менеджера, бухгалтера, інженера, лікаря, архітектора і, навіть, режисера.
      Учасників фіналу конкурсу привітав голова оргкомітету, перший проректор університету, професор Бабенко Д.В., який наголосив на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягнути успіхів у житті.
     Рішенням журі конкурсу перемогу здобули:
1. У номінації «Спеціальності Миколаївського НАУ»:
    1 місце – БАРСОВА Наталія Олександрівна, учениця 11-А класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №11;
    2 місце – КОЧЕРЖИНСЬКА Поліна Костянтинівна, учениця 7(11)-А класу Первомайської гімназії;
    3 місце – ПОПЛУЖНА Ганна Віталіївна, учениця 10 класу Врадіївської районної гімназії.
2. У номінації «Інші спеціальності»:
    1 місце – КІХТЕНКО Владислав Костянтинович, учень 11 класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Олега Ольжича;
  2 місце – ІСКРИЦЬКА Аліна Владиславівна, учениця 10-β класу Миколаївського муніципального колегіуму імені В.Д. Чайки;
    3 місце – КУЦУРУБЕНКО Марк Олександрович, учень 11 класу Єланецької гуманітарної гімназії.
      Усі учасники конкурсу були відзначені оргкомітетом похвальними грамотами, а переможці – дипломами та цінними подарунками.
     Після урочистостей на учасників конкурсу та їхніх батьків, які приїхали підтримати своїх дітей, чекала насичена програма ознайомлення із освітніми можливостями нашого університету. Особливу зацікавленість під час відвідування факультетів мали конкурсанти, які розкрили у своїх творчих роботах саме професії Миколаївського НАУ. Адже, вже незабаром вони планують вступати на навчання до університету. 
     Протягом відвідування факультетів гості отримали змістовні відповіді на свої цікаві запитання від деканів: професора Вишневської О.М., професора Гиля М.І., доцента Дробітько А.В., доцента Марценюка І.М., а також заступників деканів Курепіна В.М. та доцента Тищенко С.І. 
      У музеї Миколаївського НАУ «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині» завідувач кафедри українознавства доцент Березовська Т.В. ознайомила гостей університету із його історично-культурними надбаннями. Після завершення ознайомлювальних екскурсій університетом учасники конкурсу скуштували смачного студентського обіду. 
      Сподіваємося, що яскраві враження та позитивні емоції, отримані учасниками впродовж усього конкурсу, ще більше зміцнять їхній дух змагання та впевненість на шляху до успішного професійного майбутнього. І можемо стверджувати, що це майбутнє для багатьох випускників уже розпочалося у Миколаївському національному аграрному університеті.
      Дякуємо усім, хто взяв участь у конкурсі, та запрошуємо до подальшої співпраці!

декан ФДП МНАУ І.М. Марценюк

 Наказ Про підсумки обласного конкурсу творчих робіт "Розбудовуємо Україну, готуємося до європейського майбутнього".













2018, конкурс, факультет довузівської підготовки, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget