Засідання державної екзаменаційної комісії щодо захисту випускних дипломних робіт на факультеті ТВППТСБ


  У період з 19 по 23  лютого 2018 року на факультеті ТВППТСБ відбувалося засідання державної екзаменаційної комісії щодо захисту випускних магістерських і дипломних робіт на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» та освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» здобувачами вищої освіти спеціальностей: 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 152-«Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної та заочної форм навчання. 
    22 лютого 2018 року захист робіт було проведено на базі філії випускової кафедри «Птахівництва, якості та безпечності продукції» (завідувач кафедри – проф. Людмила Семенівна Патрєва) – ДП «Конярство України», філія «Південний племконецентр» м. Миколаєва. До роботи комісії було залучено директора підприємтва – Андрія Васильовича Добровольського.  
    Здобувачі вищої освіти під час захисту показали високий рівень знань, про що свідчать наявні акти впровадження результатів у виробництво, опубліковані наукові статті у фахових журналах, відзиви фахівців з підприємств, рецензії від бізнесменів, працівників ВОЗ Півдня України та науковців НААН України, і, звичайно, професійна дискусія, що відбулася між членами державної екзаменаційної комісії та здобувачами кваліфікації. Слід відзначити, що було розглянуто і роботу, виконану здобувачем вищої освіти Яною Нахімовською у Німеччині під час стажування й практичного навчання, а доповідала випускниця одержані результати англійською мовою.
    Результати досліджень підтверджують практичну значимість обраних тем. За рішенням державної екзаменаційної комісії 65 випускників здобули шукану кваліфікацію, до того ж 9 випускників (14%) – з відзнакою .
    Дякуємо керівництву ДП «Конярство України», філії «Південний племконецентр» за співпрацю, а випускникам та їх керівникам – за якісну роботу! Професійних успіхів, задоволення від обраної роботи у подальшому, миру та достатку! 

деканат факультету ТВППТСБ












факультет ТВППТСБ, кафедра птахівництва, захист дипломних робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget