Співробітництво за Міжнародним магістерським курсом «Аграрний менеджмент»

14-15 лютого 2018 року в межах підписаного договору про міжнародне співробітництво до Миколаївського національного аграрного університету завітав представник Університету прикладних наук Вайенштефан-Тріздорф (Німеччина) професор Арам Аристакесян. Поважного гостя зустрів ректор університету В'ячеслав Сергійович Шебанін. Під час зустрічі було обговорено питання співпраці, розвитку спільної програми подвійних дипломів, співробітництва за програмами Еразмус+, а також можливості для подальшої наукової співпраці.


Арам Вікторович зустрівся зі здобувачами вищої освіти університету та розповів про можливості навчання у партнерському закладі вищої освіти, отримання подвійного диплома або сертифіката з отриманням повної стипендії від ДААД або Еразмус. 
Студентська молодь проявила щиру зацікавленість, ставивши запитання про терміни навчання, особливості практичних семестрів, вимоги до знання німецької мови та можливості подальшого працевлаштування. 
Пізніше було проведено співбесіду з метою відбору здобувачів вищої освіти для навчання на спільному міжнародному магістерському курсі «Аграрний менеджмент» в Німеччині. 

Для представника Університету прикладних наук Вайенштефан-Тріздорф було організовано екскурсію університетом. Професор Арам Аристакесян також завітав на захист магістерських дипломних робіт здобувачів вищої освіти Миколаївського НАУ і залишився задоволений високим рівнем матеріально-технічної бази та якістю освітніх послуг, які надає наш заклад вищої освіти.

Між Миколаївським національним аграрним університетом і Університетом прикладних наук Вайенштефан-Тріздорф налагоджено тісну співпрацю. Уже другий рік на факультеті менеджменту реалізується Міжнародний магістерський курс «Аграрний менеджмент». 

факультет менеджменту, міжнародне співробітництво

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget