26 січня 2018 року відбувся виїзний день практичної підготовки здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників факультету менеджменту до ПАТ «Коблево»


   Екскурсія до публічного акціонерного товариства «Коблево» – це практична можливість побачити повний процес виробництва натуральних вин: від вирощування винограду до розливу вина в пляшки.
  Виноробство, так як і живопис, і архітектуру, по праву відносять до одного з видів мистецтва. Тому не випадково, що свої екскурсії гостинні господарі розпочинають із картинної галереї, створеної на території винзаводу. 
      ПАТ «Коблево» входить до структури холдингу «Bayadera Group». Виробництву вин сприяє м’який континентальний клімат із малосніжною зимою і жарким посушливим літом, щедра земля, що розташована на 46-й паралелі – одній географічній широті з відомим французьким регіоном Божоле. На підприємстві встановлене технологічне обладнання із виробництва вин італійських фірм Bertolaso та Della-Toffola. На даний час обсяги виробництва вин та вермутів вже перетнули межу в 45 мільйонів пляшок на рік.
    Процес вирощування винограду відбувається також на найвищому технологічному рівні. Посадковий матеріал елітних сортів закуповують в Італії, Франції, Німеччині. Аліготе, Ркацітелі, Трамінер, Шардоне, Ріслінг, Каберне Совіньон, Бастардо, Мерло – ось далеко не повний перелік сортів винограду, що вирощуються в господарстві. Молоді виноградники закладають за сучасною європейською схемою із розрахунку 3333 саджанці на гектар. Чеканку виноградних кущів, один із найважливіших етапів для отримання високоякісного винограду, проводять чеканними машинами Trimmer фірми Pellenс (Франція). В основному урожай винограду збирають комбайнами фірми Gregoire (Франція), але елітні сорти лише вручну.
  Виїзний день практичної підготовки відбувся у межах реалізації спільних заходів Миколаївського національного аграрного університету із Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Захід пройшов на високому рівні, а побачене залишило незабутні враження як у здобувачів вищої освіти, так і у науково-педагогічних працівників. 
  Учасники дня практичної підготовки висловлюють щирі слова вдячності за надану можливість отримати практичні знання з сучасної технології вирощування та переробки винограду ректорові університету В’ячеславу Шебаніну та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському.





факультет менеджменту, екскурсія, виїзний день, ПАТ "Коблево"

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget