Міжнародний Інформаційний тиждень Програми ЄС Еразмус+. День Жана Моне



    6 листопада 2017 р. у м. Києві під час проходження Міжнародного Інформаційного тижня Програми ЄС Еразмус+ представники факультету менеджменту взяли участь у Дні Жана Моне: семінар як подавати заявки на конкурс та реалізувати проекти.
    Організаторами заходів у рамках Інформаційного тижня Програми Еразмус+ виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), Міністерством освіти і науки України у тісній співпраці з Національними агентствами Еразмус+ (Німеччина, Сполучене Королівство), Національним Еразмус+ офісом у Казахстані.
Мета семінару полягала у навчанні учасників готувати проектні заявки; застосовувати правила візуалізації реалізації проектів та поширення результатів; управління бюджетом проекту; готувати документацію та звіти; забезпечувати міжпроектну співпрацю.
    За результатами програми Олена Котикова, Микола Бабич, Яна Андрющенко та Віталій Карбашевський отримали сертифікати учасника Міжнародного інформаційного тижня Програми Європейського Союзу Еразмус+.

 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget