Засідання «круглого столу» з питань економічної безпеки на обліково-фінансовому факультеті

    29 листопада 2017 року відбувся щорічний науковий захід – «круглий стіл» з питань економічної безпеки «Економічна безпека держави – основа національних інтересів».
    На заході були присутні здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». 
    За результатами проведеного дослідження у межах навчальної дисципліни «Економічна безпека» здобувачі представили результати з актуальних глобальних проблем людства: формування передумов й гарантування безпек, а саме: демографічної, соціальної, продовольчої, інформаційної та енергетичної. Також під час засідання «круглого столу» було розглянуто низку тем, з-поміж яких: прояви й загрози сучасного рабства у світі; пріоритетні чинники впливу та загрози економічній безпеці держави через вплив глобалізації, геополітики, геоекономіки, геосоціуму; переваги, які можуть бути пріоритетними напрямами у забезпеченні соціально-економічного розвитку окремих держав, регіонів світу.

Бажаємо усім нових наукових ідей!

    Наступне проведення «круглого столу» з питань екологічної безпеки буде проведено до Дня Землі.  

деканат обліково-фінансового факультету






обліково-фінансовий факультет, круглий стіл

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget