Творчий вечір на технологічному факультеті «Відчиняй, не мовчи...»

    Другий рік поспіль 30 листопада в актовій залі головного навчального корпусу університету відбувся творчий вечір факультету ТВППТСБ під назвою «Відчиняй, не мовчи...». Захід відзначився своєю яскравістю, філігранністю та високим рівнем підготовки. Завдяки участі у концертній програмі, молодь факультету мала змогу розкрити свої таланти, показати себе яскравими та неординарними особистостями і просто зануритися у святкову ауру. 
    Більш за все вражала різноплановість виступів, адже в концертну програму увійшли: театральні постановки, вокальні номери, виступи з авторськими віршами, танцювальні номери та влучні жарти від переможців Кубка ректора 2017 – команди КВК факультету «Діти понеділка». Протягом всього концерту в залі відчувалась атмосфера тепла та єднання, що охопила і науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти. 
    Традиційно на заході виступили гості – випускники факультету Стокалюк Андрій та Братко Анна. Вони подарували присутнім свої авторські вірші і пісні, показавши свою талановитість та індивідуальність. Велика подяка нашим випускникам, що не забувають і шанують свій рідний факультет.
    Наприкінці заходу учасників було нагороджено грамотами «За яскравість, талановитість та активну участь у житті факультету», а також солодкими подарунками від керівництва факультету!
    Творчий вечір ще раз довів, що факультет ТВППТСБ – це велика дружня родина, в якій панує злагода і порозуміння. Від щирого серця дякуємо усім учасникам, організаторам та гостям свята, і сподіваємось, що проведення такого заходу стане доброю традицією для нашого факультету!
«Відчиняй, не мовчи....»!

заступник декана факультету з ВР О.І. Каратєєва






















факультет ТВППТСБ, студенти МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget