Регіональна нарада-семінар з питань організації і проведення прийому вступників у 2018 році

13 грудня 2017 року на базі Миколаївського національного аграрного університету було проведено регіональну нараду-семінар з питань організації і проведення прийому вступників у 2018 році. Нараду проводили заступник директора департаменту вищої освіти, начальник відділу університетської освіти Алла Вікторівна Рибалко, головний спеціаліст відділу аналітичного забезпечення та інформаційної підтримки ЄДЕБО Державного підприємства «Інфоресурс» Дмитро Анатолійович Роєцький, директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолій Юрійович Анісімов, в.о. директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Ганна Леонідівна Каськова. 
У нараді взяли участь більш, ніж 50 закладів вищої освіти із трьох областей, зокрема Миколаївської, Одеської та Херсонської. Було розглянуто важливі та актуальні питання майбутньої вступної кампанії 2018 року, з-поміж яких: застосування сільського коефіцієнту, завантаження правил прийому до ЄДЕБО, порядок розрахунку конкурсного балу тощо. Надано роз’яснення щодо зарахування осіб, які проживають на тимчасово окупованій території України та багато іншого.
Нарада відбулася у дружній та теплій обстановці, в результаті обговорень учасники наради отримали кваліфіковані відповіді на всі запитання.





приймальна комісія, ректорат університету

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget