ДОБРОТА – ЦЕ МОВА, ЯКОЮ НІМІ МОЖУТЬ ГОВОРИТИ, А ГЛУХІ – ЧУТИ

У зв’язку  з необхідністю проведення робіт із підготовки матеріально-технічної бази  в умовах філії факультету ТВППТСБ «Південнийплемконецентр» ДП «Конярство України», згідно з програмою навчальної дисципліни «Профілактика хвороб тварин», 5 грудня 2017 року здобувачі вищої освіти групи Т4/4 на чолі з куратором – доцентом кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Анною Василівною Лихач долучилися до проведення такого виду занять.Тим більш, що для догляду за кіньми потрібні робочі руки,  яких не завжди  вистачає. Тому здобувачі вищої освіти Т4/4 почали з себе.
Спочатку зробили мінімальні внески: із радістю прибирали денники, вивозили гній на гноєсховище, допомагали проводити дезінфекцію, настилали підстилку, мили годівниці тощо. Звичайно, не обійшлося без спостереження під час тренування коней, оскільки в конях поєдналося все – розум, благородство, чарівна краса організму, відданість, жива енергія і прагнення до свободи… Міць і сила цих тварин просто не можуть не захоплювати. На коней можна дивитися нескінченно.
Далі, за гарною традицією сучасності, всі учасники «доброї справи» зробили загальне фото на згадку, а після гарної роботи смакували пиріжками з картоплею та чаєм. Праця була нелегкою, але здобувачі вищої освіти покидали приміщення конецентру із почуттями виконаного обов’язку та відчуттям щастя, що зробили добро для таких гарних, величних і граціозних істот у світі.












Доцент кафедри ГГТБ
А.В. Лихач

факультет ТВППТСБ, кафедра генетики

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget